خوش آمدید
تماس 01344833595

آموزش و ابزار های لازم جهت ورود به کلاس های آنلاین

برای ورود به کلاس های آنلاین لازم است ابتدا ابزار  زیر را دانلود و نصب نمایید.(نیاز است مطابق مرورگری که استفاده می نمایید نصب شود)

برای مرورگر Firefox, Safari, Opera – NPAPI (موزیلا فایرفاکس،اپرا،سافاری)

برای مرورگر Internet Explorer – ActiveX(اینترنت اکسپلورر)

برای مرورگرهای Chromium-based browsers – PPAPI (گوگل کروم)

برای گوشی های اندرویدی

سپس پس از نصب مراحل زیر را قدم به قدم پیش بروید

1. ابتدا به سایت دانشکده سما آستارا وارد شوید و سپس از منوی بالای سایت گزینه (کلاس های آنلاین) را انتخاب نمایید

۲٫در بخش بعدی از قسمت دانشگاه ها استان گیلان سپس سما آستارا را انتخاب نمایید.

۳٫در بخش بعدی نام کاربری و پسورد خود را به یکی از سه روش ذکر شده وارد نمایید.

۴٫پس از ورود در بخش بعدی نام درس ها را مشاهده می نمایید با کلیک بر روی هر درس به صفحه مربوطه ارجاع داده میشوید

۶٫پس از انتخاب نام درس به صفحه زیر وارد میشوید در اینجا لازم است برای ورود به کلاس گزینه Main Class  را انتخاب نمایید

۷٫سپس وارد صفحه زیر میشوید که نیاز است برای ورود به کلاس بر روی گزینه پیوستن به کلاس کلیک نمایید

۸٫سپس با صفحه زیر روبرو میشوید که لازم است مطابق تصویر بر روی شکلک موجود در صفحه کلیک نمایید و سپس گزینه Allow را انتخاب نمایید.

ارسال یک دیدگاه

برای امنیت ، استفاده از سرویس کپتچا گوگل مورد نیاز گوگل استسیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط استفاده.

Iبا این شرایط موافقید.

ثبت نام کاربر